LOOPBAAN COACHING

Als je wel een baan hebt, je dreigt je baan te verliezen of je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan is het mogelijk een passend aanbod te doen aan je werkgever voor een loopbaan en of outplacement traject. Als senior coach met veel ervaring in het begeleiden van werkzoekenden gaan we vervolgens het juiste traject uitzetten. 

Heb je een WAO- of WIA-uitkering of ontvang je een WW-uitkering? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor gratis begeleiding naar werk. Dit kun je overleggen met het UWV, of contact opnemen middels het contactformulier op deze site.

Als je recht hebt op begeleiding, dan kun je een individuele, persoonlijke en deskundige begeleiding verwachten. De meeste werkzoekenden ervaren dit als zeer positief.

van Loenen coaching is gevestigd in de regio Noord-Holland. Werkzoekenden in Bergen, Alkmaar, Schagen, Heerhugowaard, Den Helder, Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest, Purmerend en omgeving zijn van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zullen dan in overleg bekijken welk traject het meest passend is.