SENIOR COACH                             

Sinds 1996 ben ik werkzaam als algemeen coach veranderingsprocessen. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in het coachen & counselen van mensen in allerlei situaties van het leven. Na in verschillende maatschappelijke sectoren gewerkt te hebben heb ik mij als life- en loopbaancoach gespecialiseerd. Mijn eigen ontwikkelingen en veranderingsprocessen zijn de leidraad hierin geweest.

Als coach ben ik erop gericht om samen met de klant tot waardevolle verandering en vernieuwing te kunnen komen. Voor mij betekent dit dat er een nauwe samenwerking en goed overleg is tussen coach en klant. Mijn pragmatische manier van werken, maakt dat het geheel is toegespitst op het realiseren van persoonlijke doelen. Sleutelwoorden hierin zijn integriteit en empathie.

Zodra er gewerkt kan worden in overeenstemming met de kwaliteiten en mogelijkheden van een persoon, dan is er een basis tot actie en verandering. Eenmaal weer helderheid in de koers dan kan het zelfvertrouwen worden opgebouwd en is het einddoel in zicht.